Loading...

TV-meubel Triple Wood

1.495,00 incl. btw

  • 3 soorten hout in één meubel
  • Uniek en handgemaakt
  • Flexibele lengte van 210 cm tot 360 cm
  • Een fantastisch meubel met een echt verhaal. Het meubel is gemaakt van zwart staal en hout. In het unieke 4 cm dikke bla... [Lees meer]

    Op voorraad

    Over dit product

    Een fantastisch meubel met een echt verhaal. Het meubel is gemaakt van zwart staal en hout. In het unieke 4 cm dikke blad zijn 3 soorten hout verwerkt, namelijk: Eikenhout, lokale Haagbeuk en Mahonie. Dit geweldige meubel is gemaakt door één van onze deelnemers. Exclusiviteit …Met een Verhaal! Door deze drie soorten te combineren tot één blad is een zeer exclusief en uniek meubel ontstaan. Tussen de delen in is gebruik gemaakt van oude spoorbielzen als poten wat het geheel afmaakt.

    Uniek, exclusief, duurzaam, …Met een Verhaal en Sociaal betrokken zijn kreten die perfect passen bij dit meubel.  Staat dit meubel binnenkort in jou interieur?

    Afmetingen: In elkaar geschoven is het meubel 210 cm lang. Wanneer maximaal uit elkaar geschoven is het meubel 360 cm. De tussenruimte tussen de twee delen is 22 cm. Het bovenste deel is 64 cm hoog. Het onderste deel van het meubel is 35 cm hoog. De diepte is 40 cm

    Let op! We hebben er maar één van, dus weg is weg.

    Kleur

    Blank Eiken, Haagbeuk, Mahonie, Zwart

    Over ...Met een Verhaal

    …Met een Verhaal is het werkbedrijf van Waypoint Bunschoten waar deelnemers werken aan hun re-integratie. Binnen ons houtbewerkingsbedrijf bieden wij re-integratie en dagbestedingstrajecten aan onze deelnemers. Op die manier krijgen zij de kans om onder vakkundige begeleiding te werken aan een nieuwe en gezonde plek in de maatschappij. Wij geloven namelijk in de kracht van werken en in de kracht van samen. En dat zien we dagelijks terug!

    Product zelf samenstellen

    Wilt u een andere variant op dit product? Vul dan onderstaand formulier in. Wij zijn benieuwd naar uw wensen.

    "*" geeft vereiste velden aan

    Max. bestandsgrootte: 8 MB.